A Microsoft Hivatalos Oktatási Viszonteladója lettünk! - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Hálózatépítés

Egynemű, szabványos hálózati struktúrák tervezése és megvalósítása, dokumentálása

Rendszerintegráció

Teljeskörű informatikai megoldások, korszerű, naprakész rendszerek telepítése és üzemelése

Megfigyelő rendszerek

Professzionális videókamera rendszerek otthon és megfigyelő rendszerek ipari felhasználásra.

Távjavítás

Szerverek és asztali gépek esetén távoli munkavégzést is kínálunk, kiszállási díj nélkül!

A Microsoft Hivatalos Oktatási Viszonteladója lettünk!

A Microsoft AER programja a viszonteladók és az oktatási szektor közötti kapcsolatot hivatott erősíteni. Ez a program teszi lehetővé a Somogy Informatika Kft., mint viszonteladó számára, hogy oktatási árakon értékesítsék a Microsoft termékeit a minősített oktatási felhasználók körében.

A program keretein belül két szakértő kollégánk képesítést szerzett, hogy ezek a speciális ügyfelek a legjobb kiszolgálásban részesülhessenek. Forduljon hozzánk és munkatársaink segítségével egyszerűen kiválasztható az Ön intézménye igényeinek legjobban megfelelő licencelés. Célunk továbbá szorosabb együttműködést kialakítani az oktatási szektor képviselőivel, ill. ellátni őket a megfelelő és számukra szabályos információkkal.

Tisztában vagyunk vele, hogy mindig friss és pontos információkat várnak el tőlünk partnereink, ezért évente megújuló tartalmakkal és anyagokkal segítjük munkájukat és megfelelni egyéb elvárásaiknak.
Mint az AER programban részt vevő viszonteladó minden évben számot kell adnunk az újonnan elsajátított ismeretekről, hogy garantáltan a legjobb szolgáltatást nyújthassuk meglévő és új ügyfeleinknek.

Az oktatási kedvezményes árakon kizárólag azok a Microsoft viszonteladók értékesíthetik termékeket, akik egy évnél nem régebben teljesítették a legutóbbi AER vizsgát, és ezzel megszerezték az adott évre az Authorised Education Reseller (AER) státuszt, valamint az ehhez kapcsolódó egyedi azonosító számot.
Az oktatási viszonteladók listáját régiós lebontásban itt tekintketi meg.Hírlevél-feliratkozás