Üzleti értékesítés - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Üzleti

Szerverek

A Somogy Informatika Kft. megalakulása óta foglalkozik szerver számítógépek kereskedelmével, illetve komplett rendszerek szállításával, rendszerintegrációjával. Több gyártó termékeit forgalmazzuk (pl.IBM, HP, DELL), amely termékkínálatból a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelő szerver konfigurációt tudunk ajánlani, legyen önálló szerver, vagy több szerverből álló virtuális környezetben működő rendszer, akár külső Storage használatával is.
A belépő színtű szervereket kisvállalkozásoknak ajánljuk, a Dual Processzoros szerverek már komolyabb feladatokra alkalmasak, nagyon jól skálázhatók,
a Torony vagy Rack kivitelben elérhető eszközök esetében virtuális környezet kialakítását javasoljuk a hatékonyság érdekében.
A High-End kategóriás – 4, 8 vagy 16 processzoros – szerverekkel szinte bármit meg lehet valósítani, jellemzően akkor van erre szükség, amikor a szerverek száma meghaladja az 5-6 db különálló gépet, vagy bizonyos alkalmazások egyszerre akarnak használni 2 db fizikai processzornál nagyobb erőforrást.

Tapasztalatunk alapján bátran ajánljuk az említett gyártók termékeit, megbízható működésük folyamatos rendelkezésre állást biztosít a felhasználók számára.
A 3 év helyszíni garancia tovább fokozza a bizalmat a gyártók, illetve a Somogy Informatika Kft irányában.

Amennyiben elfogadja javaslatainkat, nem lesz gondja az informatikai rendszerével, koncentrálhat saját tevékenységére!

További információkért keressen bennünket:
Értékesítési csoport: Bánfalvi Ildikó 82/529-906 banfalvi.ildiko(kukac)sominfo.hu
Kulcsár Szabolcs 82/529-901 kulcsar.szabolcs(kukac)sominfo.hu
Kérjen információt
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.

Hírlevél-feliratkozás