Cégbemutató - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Cégbemutató

Cegbemutato logoA Somogy Informatika Kft. 1995. július 25-én alakult, számítástechnikával foglalkozó vállalkozás. Tevékenységi területünk a helyi adottságoknak megfelelően elsősorban Kaposvárra, Somogy megyére és a Dél-Dunántúlra terjed ki, de számos egyéb referenciával is rendelkezünk.

A Kft. legfontosabb feladatának tekinti elsősorban Somogy megye területén számítás- és irodatechnikai eszközök, valamint távközlési berendezések kereskedelmét, számítástechnikai szerviz tevékenységet, szoftver értékesítést, struktúrált informatikai hálózatok tervezését és kiépítését, valamint ezen rendszerek felügyeletét és üzemeltetését. Külön üzletágként foglalkozunk pénztárgépek és pénztárgép rendszerek telepítésével, üzembehelyezésével, szervizelésével. A mai kor egyik legnagyobb számítástechnikai kihívása az adatok védelme és biztonsága, a számítógépes vírusok elleni védekezés. A Somogy Informatika Kft. a legnevesebb adat- és vírusvédelmi rendszerek képviseletét látja el a régióban.

A Kft. meghatározó irányelve alapján tudatosan törekszik a szállító és vevő partnereivel hosszútávú együttműködés kialakítására. Ennek a céltudatos és következetes munkastílusnak köszönhetően a Somogy Informatika Kft. mára olyan megbízható, stabil partnerré nőtte ki magát, aminek eredményeképpen jelenleg Kaposvár és Somogy megye egyik legnagyobb informatikai vállalkozása.

A Somogy Informatika Kft. sikereinek és jelenlegi stabil piaci pozíciójának a kulcsa az, hogy megalakulása óta folyamatosan lépést tartott a felhasználók mindig változó szükségleteivel. A kezdeti számítástechnikai tevékenységét jelentősen túllépve jelenleg ügyfeleink komplex kiszolgálására törekszünk a számítástechnika, irodatechnika, informatika és távközlés területén egyaránt.


Kérdése van?

logo ff

Cím: 7400 Kaposvár, Füredi u. 1.
Telefon: (82) 529-900
E-mail: info {kukac} sominfo.hu
Fax: (82) 529-905


social facebook box blue 32 social rss box orange 32social twitter box blue 32

Hírlevél-feliratkozás