Elismerések - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Elismerések

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara a megye gazdasági életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó kamarai tag vállalkozásokat kitüntetésekkel jutalmazza.

Elismereseink 20032003
Az év Somogyi Szolgáltatója díjat kaphatja az adott szakterületen elismert, szolgáltató tevékenységet folytató, rendezett tagságú vállalkozás, amely kiemelkedő minőségű, egyenletes színvonalú szolgáltatást nyújt. 2003-ban a Somogy Informatika Kft. az év Somogyi Szolgáltatója kitüntetésben részesült.Elismereseink 20052005
Az év Somogyi Kereskedője díjat kaphatja az a kereskedelmi tevékenységet folytató, rendezett tagságú vállalkozás, amely színvonalasan, piacképesen, eredményesen gazdálkodott, illetve több éven keresztül egyenletes, jó teljesítményt nyújtott. 2005-ben az év Somogyi Kereskedője díjat a Somogy Informatika Kft. vehette át.


Elismereseink 20082008
Az év Somogyi Vállalkozója díjat kaphatja annak a rendezett tagságú vállalkozásnak a vezetője, amely színvonalasan, piacképesen, eredményesen gazdálkodott, illetve több éven keresztül egyenletes, jó teljesítményt nyújtott. 2008-ban az év Somogyi Vállalkozója díjat Baltavári Zoltán, a Somogy Informatika Kft. ügyvezetője érdemelte ki.

Hírlevél-feliratkozás