Informatikai szolgáltatások
Teljeskörű informatikai megoldások, korszerű, naprakész rendszerek telepítése, és üzemeltetése.

Online Pénztárgépek
Pénztárgépek forgalmazása, szervizelése üzemkészen, kiszállítva, éves felülvizsgálat NAV ügyintézéssel. 

Biztonságtechnika
Megfigyelő és riasztó rendszerek építése otthoni, irodai és ipari felhasználásra.

Hálózatépítés
Számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése, dokumentálása. Meglévő hálózatok átalakítása, bővítése.

Partnereink

A Somogy Informatika Kft. megalakulása óta törekszik arra, hogy minden területen a legkorszerűbb, magas műszaki színvonalú termékekkel lássa el partnereit. Ennek érdekében elsősorban színvonalas termékeket forgalmazó szállítókkal vette fel a kapcsolatot, és velük szoros együttműködést alakított ki.

Számítástechnikai berendezések területén cégünk a kimagasló minőségű Hewlett-Packard szerverek, vékonykliensek, notebookok forgalmazója. Értékesítjük továbbá a HP lézer- és tintasugaras nyomtatókat, szkennereket, ill. az ezekhez szükséges eredeti tintapatronokat és tonereket. A HP kiterjesztett Partner Programmal támogatja viszonteladói értékesítési tevékenységét a vásárlói igények kielégítésében és a végfelhasználók elégedettségének növelésében.

A DELL PartnerDirect Program keretén belül a Somogy Informatika Kft. mérhető és értékes előnyöket biztosít a végfelhasználók számára. A program keretén belül cégünk elsajátította a DELL vállalati kultúrájának alapfogalmait, így ügyfeleinknek magasabb szintű és információkban gazdagabb vásárlási lehetőséget tudunk kínálni. A képzések következtében a Somogy Informatika Kft. a DELL termék- és szolgáltatás portfóliójának szakértőjeként kínálja a szerver, asztali PC, notebook és egyéb DELL termékeket.

A Somogy Informatika Kft., mint az IBM Business Partnere olyan optimális megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek intelligens befektetést jelentenek, ill. számos olyan stratégiát nyújtanak, melyek az IT infrastruktúra egyszerűsítésére, a működés hatékonyságára, valamint a növekedésre koncentrálnak. Minden üzleti tevékenység legfontosabb eleme a meglévő eszközök, technológiák, alkalmazások és szolgáltatások teljesítménye, valamint az a rugalmasság, amit a jövőbeni igények támogatása megkíván.

Cégünk jelentős erőfeszítéseket tett az eladott számítástechnikai eszközök jogtiszta szoftverrel való ellátása érdekében. Ennek eredményeképpen a Somogy Informatika Kft. megalakulása óta a Microsoft Partner Network tagja. A Partneri minősítéssel a Microsoft a partnerei kimagasló teljesítményét ismeri el az IT szolgáltatások, a szoftverfejlesztések, szoftverforgalmazás vagy alkalmazás-integráció területén.

A Somogy Informatika Kft. számítógépépítőként, rendszerépítőként a Microsoft regisztrált rendszerépítő partnere, ezért jogosult a továbbértékesítésre kerülő Microsoft termékek beszerzésére és értékesítésére. A Kft. a Microsoft egyik legjelentősebb OEM System Builder Partnere a Dél-dunántúli régióban.

Az oktatási kedvezményes árakon kizárólag azok a Microsoft viszonteladók értékesíthetnek termékeket, akik egy évnél nem régebben teljesítették a legutóbbi AER-vizsgát, és ezzel megszerezték az adott évre az Authorised Education Reseller (AER) státuszt, valamint az ehhez kapcsolódó egyedi azonosító számot. Mind az AER-viszonteladók, mind az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva, a Microsoft webhelyén mindig megtalálható az AER-viszonteladók naprakész listája. Így az ügyfelek kiválaszthatják az igényeiknek és a tartózkodási helyüknek leginkább megfelelő viszonteladót, ezenkívül ellenőrizhetik is a hivatalos oktatási viszonteladókat az egyedi tanúsítványszámuk alapján.

A szervizbe érkező számítógépek jelentős részén nem csak jogtiszta szoftverek találhatók. Közös érdekünk, hogy mindenki kizárólag legálisan telepített szoftvereket használjon. A Somogy Informatika Kft. munkatársai a szerviztevékenységük során felfedezett, jogszerűtlenül használt Microsoft szoftverek helyett legális megoldást ajánlanak és értékesítenek.

A számítógépes vírusok terjedésének megakadályozására az egyik legbiztosabb módszer a megelőzés. Napjainkban egyre több vírusirtó programmal találkozhatunk. Ezek a programok hatékony védelmet nyújtanak az egyre nagyobb számban megjelenő károkozó vírusok ellen. A Somogy Informatika Kft. a Panda Software partnereként vesz részt a számítógépes vírusok elleni küzdelemben az egyedi számítógépek teljeskörű védelmétől a nagyvállalatok részére kifejlesztett globális védelmi rendszerekig bezárólag.

A szünetmentes áramforrás, mint a hardvervédelem hasznos eszköze méltánytalanul háttérbe szorul más számítástechnikai kiegészítőkhöz képest. A számítógép-meghibásodás gyakran az áramhálózat rendellenességeire - áramszünet, feszültségcsökkenés, túlfeszültség, zaj vagy interferencia - vezethető vissza. Minden feladatra az arra legmegfelelőbb szünetmentes tápegységet kell használni, így érhető el a legnagyobb védelmet biztosító energiaellátás a legkisebb ráfordítás mellett. A Somogy Informatika Kft. az APC Schneider Electric Select Partnereként megoldást kínál az egyedi számítógép védelmétől a többgépes számítógép-rendszerek, szerverek, szerverszobák védelméig az ügyfelei adatai biztonsága érdekében.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát..
További információk Ok