Támogatások - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Támogatások

tamogatas 2013Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül

„ A Somogy Informatika Kft. dolgozóinak általános szakmai képzése ”

tárgyában benyújtott pályázaton a Kft.

7.604.259 Ft

vissza nem térítendő támogatásban részesült.

tamogatas 2013 2.png
A Kft. az elnyert összeget 120 órás Értékesítési és 30 órás Kommunikációs Tréning képzésekre fordította. A tanfolyamon a Somogy Informatika Kft. 13 alkalmazottja vett részt. A képzés lehetőséget nyújtott arra, hogy a munkatársak kellemes hangulatban kipróbálják saját képességeiket, megismerjék jelenlegi tudásszintjüket. A előadássorozat számtalan gyakorlaton keresztül segítette a résztvevőket abban, hogy az összefüggések segítségével a jövőben növelhessék saját és kollektív eredményességüket.


Magyarország megújul!

Hírlevél-feliratkozás