Informatikai szolgáltatások
Teljeskörű informatikai megoldások, korszerű, naprakész rendszerek telepítése, és üzemeltetése.

Online Pénztárgépek
Pénztárgépek forgalmazása, szervizelése üzemkészen, kiszállítva, éves felülvizsgálat NAV ügyintézéssel. 

Biztonságtechnika
Megfigyelő és riasztó rendszerek építése otthoni, irodai és ipari felhasználásra.

Hálózatépítés
Számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése, dokumentálása. Meglévő hálózatok átalakítása, bővítése.

Pénztárgépek szervizelése és üzemeltetése

Az online pénztárgépek értékesítés utáni szerviz szolgáltatásai a Somogy Informatika számára egy fontos tevékenység, hiszen az eladott online pénztárgépek garanciaidőn belüli és kívüli meghibásodásainak elhárítása az ügyfelek számára kulcsfontosságú.

Egy online pénztárgép folyamatos üzemeltetést igényel. A Somogy Informatika Kft., mint Somogy megye meghatározó informatikai vállakozása vállalja mind garanciaidőn belül, mind az azon túl előforduló hibák gyors elhárítását. Munkáink zöme Somogy, Baranya, Tolna és Zala megyékből érkezik hozzánk, de Magyarország teljes területén dolgozunk.

Mi kérésre munkaidőn túl és hétvégén is megoldjuk pénztárgépes problémáit, igény esetén csere pénztárgépet biztosítunk!

Ha van vállalkozásában online pénztárgép, a kötelező éves felülvizsgálatot már 10.000Ft + áfától vállaljuk.

Hívjon minket bizalommal!
- Értékesítés, betanítás
- Helyszíni kiszállítás
- Éves felülvizsgálat
- Javítás, karbantartás
- Átírás, lezárás
- Kellékellátás
- Mérlegek szervizelése
- Országos szervizhálózat

Miért minket válasszon?

Küldetésünk, hogy a bennünket választó Ügyfelek maximálisan elégedettséggel legyenek cégünkkel, a Somogy Informatika Kft-vel, valamint az általunk kínált online pénztárgépekkel és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal. Cégünk a pénztárgép piacon már 10 éve töretlen sikerrel működik és ez a felfogás vezérel minket.

Pénztárgépekkel kapcsolatban és egyéb szolgáltatásokban is lépést tartunk a friss megoldásokkal: online pénztárgép, valamint hordozható online pénztárgép vásárlásban kollégáink szakszerű, profi segítséget nyújtanak, továbbá számlát adó online pénztárgépek üzembe helyezését is vállaljuk, betanítással együtt. Válassza cégünket, szakterületünk szakértője vagyunk Somogy, Baranya és Tolna megyében is!

Az Somogy Informatika Kft.-nél az online pénztárgépek éves felülvizsgálatát, valamint az online pénztárgépek szervizelését NAV által bejegyzett technikusok végzik.
Pénztárgép szalag értékesítését, éttermi-, raktárkezelő- és kasszarendszerek teljes körű beüzemelését és üzemeltetését, online pénztárgép tulajdonos váltása esetén pénztárgép adómemória (AEE) cseréjét is vállaljuk.

Pénztárgép kasszafiókot, számlázó és készletkezelő programokat, vonalkód olvasót, blokk és számlanyomtatók nagy választékát is kínáljuk.
Pénztárgép vásárlás esetén egyedi akcióért keresse cégünket bizalommal!
Pénztárgép szervizünk méltán kapja a folyamatos pozitív visszajelzést: gyorsaság, pontosság, figyelmesség, szakmai tudás jellemzi szakértőinket.

Miért minket válasszon? Mert folyamatos, egyedi kedvezményekkel kedveskedünk ügyfeleinknek. Teljes körű, engedélyezett online pénztárgép kínálattal rendelkezünk és országos házhoz szállítási szolgáltatásunkat is igénybe veheti.
Évtizedes szakmai tapasztalat, országos szerviz háttér, rugalmasság, megbízhatóság és minőség: mindezt a Somogy Informatikától!

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát..
További információk Ok