Távjavítás - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Távjavítás

tavjavitas

Szoftveres problémája asztali számítógép és notebook használata közben és nem akarja a szervizbe cipelni, hiszen nem szerviz jellegű kérdése van? Elromlott valamelyik funkciója operációs rendszerének? Tudta, hogy a problémák egy jelentős részét meg lehet oldani távolról Szakértő kollégáink segítségével? Nem csak Kaposvár és Somogy megye területén tudunk megoldást nyújtani, hanem országosan is!

Próbálja ki új szolgáltatásunkat!

A távoli munkavégzést végig nyomon követheti, tanulhat belőle, bármikor megszakíthatja, láthatja, hol tart épp a problémája megoldása. Távolról akár programokat is telepíthetünk, eltávolíthatunk, ill. szükség esetén módosíthatjuk annak beállításait.

Mik a távoli segítségnyújtás előnyei?
• Bárhonnan elérhető. Mindegy, hogy otthonában vagy éppen Budapesten tartózkodik, bárhonnan kérhet segítséget, csupán élő internetkapcsolatra van szükség. Laptop vagy PC, mindegy!
• Nincs kiszállási díj.
• Gyors, mivel kollégáink a nap nagy részét számítógép előtt töltik, ezért rövid időn belül tudnak segíteni.
• Biztonságos adatkapcsolat az RSA-kulcsoknak és a 256 bites AES munkameneti titkosításnak és a vállalati Teamviewer szoftvernek köszönhetően.
• A ma használatos operációs rendszerek közül bármelyik elérhető szolgáltatásunkkal.


Távjavítás szolgáltatásunk díjai
• 1 éves rendelkezésre állás, 60 perc benne foglalt távoli munka díjával bruttó 7.620Ft
• Amennyiben további munkaidőre lenne szüksége, bruttó 5.715Ft az asztali gépeknél, ill. szerverek esetében mérnöki óradíjunk bruttó 10.160Ft.
• Minden esetben percalapú elszámolást alkalmazunk.

Kérjen információt
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.

Hírlevél-feliratkozás